1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Competiţia Fulbright Student

Fulbright Student Award 2014-1015

Studenţii şi absolvenţii Universităţii din Craiova se pot înscrie, pâna la data de 13 mai 2013, în competiţia Fulbright Student pentru burse de studiu în Statele Unite ale Americii.

Competiţia este organizată de Comisia Fulbright Româno-Americană pentru anul academic 2014-2015 si se adresează absolvenţilor români cu studii de licenţă sau de masterat precum şi doctoranzilor. logo fulbrightAplicanţii pot candida pentru burse de masterat sau de cercetare (non-degree) în orice domeniu, cu excepţia medicinei clinice.  Aplicanţii la bursa Fulbright Student trebuie să deţină o diplomă de licenţă, să cunoască limba engleză si să aibă cetăţenie română. Sunt eligibili și studenții în an final de studiu, care vor susține examenul de licență până în septembrie, 2013. Bursa acoperă costurile unui an academic, în limitele bugetului alocat (35.000 $), şi include transportul internaţional, taxele de şcolarizare, asigurare de sănătate, un stipendiu lunar şi o alocaţie pentru cărţi şi materiale educaţionale. Candidații care se înscriu în competitie nu trebuie sa fie admiși în prealabil într-un program de studiu/cercetare în Statele Unite. Admiterea și afilierea la universitățile americane se derulează ca parte a programului Fulbright Student Award.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.fulbright.ro.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord