1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VINERI 12.12.2014, FEAA organizeaza a doua ediţie a workshop-ul cu tema “Învățământul economic liceal și universitar – atractivitatea și perspectivele de carieră în rândul tinerilor din România” la sediul Universităţii din Craiova – Str. A. I. Cuza nr.13 – Sala 420, începând cu ora 12.00 - cu participarea cadrelor didactice din liceele craiovene.

Considerăm că aceasta poate reprezenta o oportunitate utilă de dezvoltare a relațiilor dintre cadrele didactice din domeniul economic, o contribuție adusă activității didactice desfășurate cu elevii și studenții noștri, dar și pentru identificarea unor proiecte comune de colaborare între cadre didactice – elevi – studenți cu implicarea mediului de afaceri.

La acest workshop vom organiza impreuna cu cadrele didactice din liceele craiovene si derularea celei de-a doua editii a concursului – Cea mai bune idee de afaceri.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord