1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Orange România, Agenția universitară a Francofoniei și Ambasada Franței în România propun în parteneriat burse de master 2 în Franța pentru studenți de nivel Master 1 sau 2 specializați în informatică, telecomunicații sau marketing-relații cu clienții.

Apelul la candidaturi este deschis până pe 15 aprilie 2015.

Tipul de formare propus : Master 2 profesional într-o instituție universitară din Franța, cu o durată de 6 luni de cursuri urmată de 4 luni de stagiu în întreprindere. La sfârșitul formării candidații pot fi recrutați de Orange România

Criterii de eligibilitate : 

Studenți de naționalitate română, de nivel Master 1/Master 2, cu vârsta mai mică de 30 de ani la 15 aprilie 2015, înscriși într-o universitate  din România membră a Agenției universitare a Francofoniei.
Candidații trebuie să aibă formare universitară relevantă într-unul din următoarele domenii: informatică, telecomunicații, marketing-managementul relației cu clienții.
Competențe lingvistice necesare : limba engleză – nivel avansat, limba franceză – nivel intermediar sau debutant. Candidații selecționați care nu cunosc limba franceză vor urma cursuri intensive de franceză înainte de mobilitate. 

Bursa acoperă :

  • o alocație lunară de 900 €
  • transportul dus-întors
  • acces la o cazare la cămine universitare cu preț negociat
  • indemnizație pentru bibilografie și material informatic de 960 €
  • taxa de școlarizare
  • asigurare socială


Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul:

http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/auf-ambafrance-orange-15/


-- 

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord