1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt referitor licenta si disertatie - sesiunea iulie 2021

Referitor la Examenul de licență și Disertație 

din sesiunea iulie 2021

 

În vederea înscrierii la Licență/Disertație toți studenții/absolvenții din anii anteriori (care au alocate teme pentru lucrarea de finalizare) vor respecta Regulamentul pentru organizarea și desfașurarea examenului de Licență/Disertație.

Regulamentele se regasesc la secțiunea Licență – Examen licență 2021 respectiv Master – Examen disertație 2021.

  1. Examen licență (1 – 2 iulie 2021)
  • candidații vor încărca pe platforma Evidenta studentilor lucrarea în format .pdf până cel mai târziu 19 iunie 2021;
  • după validarea lucrării de către cadrul didactic, candidații vor trimite electronic la adresele de e-mail comunicate de facultate pentru fiecare program de studii (disponibile pe site-ul facultății), până cel mai târziu 21 iunie 2021, documentele prevăzute semnate și scanate în format PDF intr-un singur fisier, intitulat NUME_STUDENT_PROGRAM DE STUDII_ZI(ID)_2021. Se recomandă candidaților să utilizeze conturile instituționale atribuite de platforma EvStud pentru această corespondență.
  • după validarea lucrării, cadrul didactic va elabora Referatul de apreciere asupra lucrării de licență.
  1. Examen Disertație (3 – 4 iulie 2021)
  • candidații vor încărca pe platforma Evidenta studentilor lucrarea în format .pdf până cel mai târziu 21 iunie 2021;
  • după validarea lucrării de către cadrul didactic, candidații vor trimite electronic la adresele de e-mail comunicate de facultate pentru fiecare program de studii (disponibile pe site-ul facultății), până cel mai târziu 23 iunie 2021, documentele prevăzute semnate și scanate în format PDF intr-un singur fisier, intitulat NUME_STUDENT_PROGRAM DE STUDII_ZI(ID)_2021. Se recomandă candidaților să utilizeze conturile instituționale atribuite de platforma EvStud pentru această corespondență.
  • după validarea lucrării, cadrul didactic va elabora Referatul de apreciere asupra Disertației.

Vă rugăm să respectați termenele de depunere a documentelor și să urmăriți Ghidul de organizare a examenului de Licență/Disertație

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.