1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Burse de ajutor social ocazional

Bursa de ajutor social ocazional, se poate acorda studenţilor bugetari, astfel: studenţi orfani, studenţi defavorizaţi din punct de vedere social, studenţi proveniţi din casele de copii, din plasament familial sau încredinţare, a căror familie nu a realizat pe ultimele trei luni un venit lunar net pe membru de familie mai mare decât 75% din salariul minim pe economie.

 

Actele necesare sunt similare cu cele detaliate la bursele sociale, cu specificaţia că venitul realizat nu trebuie să depăşească 600 lei.

Studenţii care solicită bursă socială şi îndeplinesc condiţiile şi pentru această formă de ajutor, vor depune un singur dosar cu actele specificate şi cereri pentru fiecare solicitare (bursa socială şi bursa de ajutor social ocazional). Studenţii care primesc bursă de merit sau cei care nu beneficiază de nici o categorie de bursă dar îndeplinesc condiţiile pentru această formă de ajutor vor depune dosare cu toate actele necesare.

 

NOTĂ: Actele se vor prezenta la secretariat în perioada 28 octombrie – 4 noiembrie 2013. Dosarele se vor depune personal, numai cu actele complete.

După data de 4 noiembrie nu se mai pot depune dosare de bursă socială. Vă rugăm să respectați acest termen.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord