1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

CURSURI DE FORMARE PROESIONALĂ

Institutul-Bancar-Roman 

cu certificare națională și europeană

DEDICATE STUDENŢILOR/MASTERANZILOR SAU ABSOLVENȚILOR FACULTĂȚII DE ECONOMIE ȘI ADMINISTRAREA AFACERILOR

Organizator: INSTITUTUL BANCAR ROMÂN

 

OFERTĂ CURSURI

 

ACTELE NECESARE ÎNSCRIERII :

  • CURSUL ANALIST CREDITE (cod COR 241241): Copie după cartea de identitate; Copie Diploma de licenţă (sau adeverinţă din care să rezulte finalizarea ciclului de licenţă); Formular înscriere (Descărcați)
  • CURSURILECERTIFICATUL BANCAR EUROPEAN, AGENT DE VÂNZĂRI DIRECTE (cod COR 331105), COLECTOR (RECUPERATOR) CREANŢE/DEBITE (cod COR 421402): Copie după cartea de identitate; Formular înscriere (Descărcați);

MODALITATEA DE ÎNSCRIERE :

Actele se depun la secretariatul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, în intervalul orar destinat programului cu publicul, în perioada 20 nov. - 05 dec. 2013.

DESFĂȘURAREA CURSURILOR :

Cursurile se vor desfășura în clădirea centrală a Universității din Craiova (incinta Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor), în perioada dec. 2013 – febr. 2014.

 

CONTACT: Lect. univ. dr. Mirela Ganea (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord