1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Premiul Special la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

CBLa Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare, secțiunea ”Management”, organizată de către Asociația Facultăților de Economie din România, la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, în perioada 30-31 mai 2014, studentul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Craiova Laurențiu MIHAI a obținut Premiul Special.
Lucrarea sa ”Influența profilului comportamental asupra echipei de management”, elaborată sub coordonarea lect. univ. dr. Radu Ogarcă, a fost apreciată de juriu cu 93 de puncte (din 100), fiind a doua din competiție , după lucrarea distinsă cu Marele Premiu (care a obținut 95 de puncte).
La această manifestare au participat peste 50 de studenți (35 de echipe) din principalele centre universitare din țară: București, Iași, Cluj, Constanța, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, Petroșani, Reșița, Oradea, Galați.
Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord