1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Comunicat de presă PRACTEC

Universitatea din Craiova prin Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor în parteneriat cu Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Dolj implementează în perioada 2014-2015, proiectul PRACTEC - Practicieni de succes în domeniul economic, ID 132900, cofinanţat din Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Pe data de 29.09.2014 începând cu orele 9,30 la sediul central al Universităţii din Craiova, Sala Albastră se va organiza al doilea Workshop în cadrul proiectului PRACTEC, care va avea ca principal subiect organizarea stagiilor de practică pentru studenții FEAA și finalizarea discuțiilor privind Fișa disciplinei Practica și Ghidului de practică al FEAA.

Printre temele abordate în cadrul evenimentului se numără:

  • convenția de practică și activitatea centrului de practică
  • prezentarea ghidului de practică;
  • dezbaterea relației tutore-student-coordonator de practică, activitatea centrului de practică.

Descărcați întreg comunicatul (PDF)

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord