1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

VINERI 12.12.2014, FEAA organizeaza a doua ediţie a workshop-ul cu tema “Învățământul economic liceal și universitar – atractivitatea și perspectivele de carieră în rândul tinerilor din România” la sediul Universităţii din Craiova – Str. A. I. Cuza nr.13 – Sala 420, începând cu ora 12.00 - cu participarea cadrelor didactice din liceele craiovene.

Considerăm că aceasta poate reprezenta o oportunitate utilă de dezvoltare a relațiilor dintre cadrele didactice din domeniul economic, o contribuție adusă activității didactice desfășurate cu elevii și studenții noștri, dar și pentru identificarea unor proiecte comune de colaborare între cadre didactice – elevi – studenți cu implicarea mediului de afaceri.

La acest workshop vom organiza impreuna cu cadrele didactice din liceele craiovene si derularea celei de-a doua editii a concursului – Cea mai bune idee de afaceri.

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.