1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

WORKSHOP Implementarea standardelor de control intern/managerial în instituțiile publice

FLoGo ICI finalizat2acultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova și Institutul de Control Intern organizează joi, 12 februarie, ora 1500, workshop-ul „Implementarea standardelor de control intern/managerial în instituțiile publice”.

Evenimentul îşi propune identificarea și transferul de bune practici de control intern/managerial și este adresat reprezentanților din organizaţiile publice, respectiv membrilor din conducerea și din Structura cu atribuții de monitorizare, coordonare și îndrumare metodologică constituită în cadrul acestora.  

Workshop-ul se va desfăşura în sala 420 a Universității din Craiova şi este parţial sprijinit prin Grantul de cercetare avansată nr. 26C / 27.01.2014.

Descărcați afișul workshop-ului

Descărcați invitația workshop-uluiworkshop-ului

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord