1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Orange România, Agenția universitară a Francofoniei și Ambasada Franței în România propun în parteneriat burse de master 2 în Franța pentru studenți de nivel Master 1 sau 2 specializați în informatică, telecomunicații sau marketing-relații cu clienții.

Apelul la candidaturi este deschis până pe 15 aprilie 2015.

Tipul de formare propus : Master 2 profesional într-o instituție universitară din Franța, cu o durată de 6 luni de cursuri urmată de 4 luni de stagiu în întreprindere. La sfârșitul formării candidații pot fi recrutați de Orange România

Criterii de eligibilitate : 

Studenți de naționalitate română, de nivel Master 1/Master 2, cu vârsta mai mică de 30 de ani la 15 aprilie 2015, înscriși într-o universitate  din România membră a Agenției universitare a Francofoniei.
Candidații trebuie să aibă formare universitară relevantă într-unul din următoarele domenii: informatică, telecomunicații, marketing-managementul relației cu clienții.
Competențe lingvistice necesare : limba engleză – nivel avansat, limba franceză – nivel intermediar sau debutant. Candidații selecționați care nu cunosc limba franceză vor urma cursuri intensive de franceză înainte de mobilitate. 

Bursa acoperă :

  • o alocație lunară de 900 €
  • transportul dus-întors
  • acces la o cazare la cămine universitare cu preț negociat
  • indemnizație pentru bibilografie și material informatic de 960 €
  • taxa de școlarizare
  • asigurare socială


Pentru mai multe informații vă invităm să accesați site-ul:

http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/auf-ambafrance-orange-15/


-- 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.