1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Sunteți interesați de un studiu / stagiu de cercetare în străinătate?

Doriți să fiți informați personal și eficient despre oportunitățile și provocările unui stagiu în Germania, SUA sau Marea Britanie? Aceste țări sunt prezente la București prin servicii de consiliere cu tradiție, care oferă informații avizate și permanent actualizate privind condiții de studiu și cercetare, posibilități de finanțare și certificate de limbă acreditate.

Dar de ce să călătoriți la București și să vizitați instituții diferite, când ele pot să vă viziteze pe Dumneavoastră?

Lansat în 2012 ca proiect comun al patru instituții de prestigiu, German Academic Exchange Service (DAAD), British Council și Fulbright Commission și CampusFrance,International Study Days-a bucurat în fiecare an de un real succes, fiind prezent în peste 15 centre universitare și înregistrând peste 2.500 de vizitatori.

Tradiții și culturi academice diferite, filosofii educaționale orientate spre excelență, un singur obiectiv: un public informat, care decide în cunoștință de cauză!

Participați la International Study Day și deschideți noi perspective carierei Dumneavoastră!

 

isd flyer 2015 v3b print

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord