1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Susținere Disertație - iunie 2016

În atenția studenților FEAA – Ciclul 2 Master anul II,

Înscrierile pentru examenul de disertație din sesiunea iunie-iulie 2016 vor avea loc în perioada 6 IUNIE – 13 IUNIE 2016. La înscriere se vor depune, următoarele:

  1. Cerere de înscriere și declarație de originalitate lucrare (cele două formulare se vor lista pe o singură coală față-verso și sunt diponibile la adresa secțiunea Servicii generale studenți – Documente generale(formulare)
  2. Lucrarea de disertație (pe suport de hârtie) însoțită de referatul coordonatorului (diponibil la secțiunea Servicii generale studenți – Documente generale (formulare). La depunere se va verifica dacă lucrarea a fost încărcată pe platforma de evidența studenților și aprobată de îndrumătorul de lucrare(în caz contrar aceasta nu poate fi depusă)

Important: Termenul limită pentru comunicarea temei disertației către secretariatul facultății este 13 mai 2016. Masteranzii care până la această dată nu au optat pentru o temă nu se vor putea înscrie pentru susținerea disertației în sesiunea iunie-iulie 2016.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord