1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Babară Marina

babara Marina

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor mi-a oferit multiple posibilităţi de a-mi dezvolta o carieră profesională de care sunt mulțumită. Sfaturile și informațiile oferite de către cadrele didactice ale Facultatii de Economie şi Administrarea Afacerilor, m-au ajutat să ma dezvolt atât din punct de vedere profesional cât și personal. În prezent sunt Director de Resurse Umane la compania FORD România, fiind membră a echipei FORD încă din 2010 în funcția de Manager Formare. Tot ceea ce am învățat în facultate a constituit baza pe care am construit mai departe cariera mea. Masterul în Managementul Resurselor Umane m-a ajutat să pot să gestionez în mod profesionist recrutarea a peste 1700 de noi angajați la Ford România. De asemenea, cunoștințele acumulate m-au ajutat la organizarea și derularea cu succes a diferitelor campanii destinate comunității locale și angajaților companiei noastre. În 2017 am fost nominalizată la categoria „Cei mai buni directori de Resurse Umane” de revista Capital.

Nu poate fi construită o carieră de succes fără muncă, perseverență și ambiție, acestea sunt doar câteva din ingredientele necesare pentru a reuși în viață.

 

 

Babară Marina

Director Resurse Umane

Ford Romania S.A

Promoția 2004 - Licență - Managementul Firmei / 2008 - Master - Managementul Resurselor Umane

 

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord