1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Echipa FEAA Craiova la concursul internațional „CFA Institute Research Challenge 2019-2020“

WhatsApp Image 2019 11 23 at 12.12.19O echipă de studenți a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova a participat sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la prima etapă a concursului „CFA Institute Research Challenge 2019-2020“, faza locală, organizată la București, etapă care a presupus o întâlnire între reprezentanții companiei ce va face obiectul analizei financiare (Purcari Wineries) și echipele de studenți înscrise în concurs. În cadrul evenimentului a avut loc o prezentare a companiei (realizată de către managementul companiei), precum și o serie de sesiuni de întrebări din partea echipelor de studenți prezente.

Anul acesta Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a universităţii craiovene este reprezentată în concurs de o echipă de 5 studenți (Mădălina Maria Dodoc, Ștefania Grigorie Telteu, Doina Ruban, Mădălina Cristina Zidaru și Gabriel Florin Muga), coordonată de conf. univ. Cristian Stanciu (în calitate de Faculty Adviser) și Petru Cătalin David (Associate Banker, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în calitate de Industry Mentor).

„CFA Institute Research Challenge“ este un concurs internațional, organizat anual de către CFA Institute (o importantă organizație profesională globală din domeniul financiar, cu peste 142.000 de membri în 159 de țări), începând cu anul 2002. La ediția 2018-2019 a concursului, la nivel global, au participat peste 5.000 de studenți din 1.000 de universități.

            În România, faza locală a concursului este organizată de către CFA Society România, începând cu anul 2012. În acest an sunt înscrise în concurs 10 echipe de la 8 universități. Prezentarea finală a rapoartelor de cercetare va avea loc pe 29 februarie 2020, echipa câștigătoare urmând să participe la faza regională, ce va avea loc în Iordania.

 

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.