1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Masuri UCv pentru prevenirea infecției cu COVID-19

  • 2218În ședința Consiliului de Administrație din 27 februarie 2020 s-a aprobat, ca urmare a situaţiei generate de răspândirea infecţiei cu coronavirus COVID-19, scutirea de la cursuri și laboratoare pentru studenţii reveniţi din mobilităţi ERASMUS şi / sau deplasări din zonele afectate de acest virus. Se recomandă autoizolarea la domiciliu, pentru cel puțin 14 zile.
  • În acest sens, studenții vor transmite la secretariatele facultăților data intrării în țară și localitatea unde au avut deplasarea.
  • Studenții care în perioada următoare trebuie să-și depună dosare pentru burse sociale și sunt izolați la domiciliu pot transmite dosarul în format electronic pe adresa de e-mail a facultății, urmând ca după terminarea perioadei de izolare să depună documentele în original.
  • De asemenea, s-a aprobat și demararea procedurii de licitație, în regim de urgență, pentru materiale dezinfectante necesare pentru toate spațiile universității, conform recomandărilor Direcției de Sănătate Publică Dolj.
Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord