1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunț solicitare repetare, prelungire școlarizare, reînmatriculare etc.

În atenția studenților (LICENȚĂ și MASTER) care nu îndeplinesc condițiile de promovare sau care au fost exmatriculați

Cererile pentru repetarea anului, prelungire de școlaritate sau reînmatriculare se pot depune la secretariat în perioada 10.09.2020 – 23.09.2020

Studenții anului terminal care au beneficiat de o prelungire a școlarității și nu și-au încheiat situația școlară nu mai pot solicita a doua prelungire. Pot beneficia de repetarea anului, numai pe bază de cerere cu taxă întreagă de școlarizare.

Nu pot solicita reînmatriculare studenții exmatriculați înainte de 2017. Aceștia se pot înscrie la un nou concurs de admitere în perioada 3.09.2020 – 11.09.2020, și pot solicita echivalarea creditelor promovate și înscrierea într-un an superior conform noilor condiții de promovare.

Notă: Cererile se depun on-line, pe specializări, la adresele de mail afișate pe pagina web a FEAA. Vă rugăm să respectați termenul 23.09.2020.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord