1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Admitere - În atenția candidaților FEAA

2469Universitatea din Craiova are acces la Sistemul informatic integrat al învăţământului din România (SIIIR) în vederea preluării datelor personale şi a rezultatelor obținute la bacalaureat de candidații promoției 2021, așa încât aceștia se pot înscrie online pe platforma de admitere a Universității din Craiova fără a încărca diploma de bacalaureat/adeverința de absolvire, dacă acestea nu au fost eliberate de către instituţia de învăţământ preuniversitar, datele încărcate fiind verificate prin SIIIR.
Pentru candidații noștri, facem trimitere la site-ul www.ucv.ro, la secțiunea Admitere, și reamintim că procesul de admitere nu se finalizează pe 14 iulie 2021.  Precizăm că documentele de absolvire pot fi încărcate electronic până pe 17 iulie a.c., ora 12:00 și vor fi aduse în original pentru confirmarea locului la facultate până pe data de 29 iulie 2021.

Asigurăm opinia publică de totala noastră deschidere și, mai ales, îi asigurăm pe candidați de tot sprijinul din partea colegilor noștri, membri în comisiile de admitere, în așa fel încât orice problemă semnalată sa își găsească rezolvarea.  

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord