1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Avizier Studenţi Licenţă

INFORMARE CU PRIVIRE LA CAZAREA ÎN CĂMINE

Vă reamitim că termenul pentru depunerea online a cererilor pentru cazarea în cămine este 16.03.2022.

Pentru toate detaliile legate de procedura și desfășurarea cazărilor în căminele studențești ale FEAA, persoana de contact este:

Sorin Craitan

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel.: 0737146790

 

magnaFă primul pas spre o carieră de succes!

Firma MAGNA propune studenților și masteranzilor FEAA, un stagiu de Internship, ce oferă posibilitatea acumulării de experiență atât în timpul studiilor, cât mai ales a acumulării de experiență practică, utilă indiferent de domeniul de activitate în care veți profesa, lucrând alături de profesioniști în domeniu.

Toate detaliile, inclusiv adresa unde puteți trimite CV-urile, le regăsiți în materialul de prezentare de mai jos.

 

Descărcați Pliantul PDF, dacă mu îl puteți vizualiza mai jos


 

ADAInstitutul de Studii Financiare in parteneriat cu Uniunea Națională a Societăților de Asigurare- Reasigurare din România anunța lansarea proiectului de specializare pentru studenti "Academia de Asigurari".
 
Proiectul este deschis oricărui student al Universității dvs , care doreste sa își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurarilor, prin interacțiunea cu specialiști din asigurari.
 
Important:
 1. cei interesați pregatesc un CV si un eseu de 1 pagina si le trimit până pe 15 februarie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 2. vor fi selectați 25 studenti pentru a participa GRATUIT la acest program
 3. cei selectați participa la  sesiuni de training (90 min fiecare) oferite online pe teme precum: subscriere, management de risc, daune etc. 1-28.03.2022
 4. se formează 5 echipe ce lucrează la un studiu de caz pana pe 12 aprilie
 5. echipa castigatoare castiga 5 laptopuri - 20 aprilie
 
Mai multe detalii regasiti aici.
ING lion RGB 200x200Va informam ca ING Cuza Craiova, anunta scoaterea la concurs a 2 posturi de consilier relatii cu publicul.
Dintre cerintele postului mentionam: seriozitate, integritate, organizare, disponibilitate pentru lucrul in echipa. Nu este solicitata experienta profesionala anterioara.
 
Pentru detalii suplimentare, puteti contacta colegii vostri, sefi de grupe.
INTERNSHIP FEBRUARIE-SEPTEMBRIE 2022
Data limita pentru aplicare: 15 Februarie 2022
PROFIL:
 • Student la Facultatea de Stiinte/ Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor/ Facultatea de Automatica
 • Cunostinte operare PC (pachetul Microsoft Office-Excel-nivel mediu)
 • Cunostinte limba engleza- nivel intermediar superior
 • Implicare, initiativa, perseverenta si energie
 
OFERTA:
 • Realizarea unui proiect individual pe o tema specifica specializarii studentului
 • Contract de bursa (indemnizatie lunara, program 08.00-16.00 cu oarecare flexibilitate, oportunitati de dezvoltare profesionala)
 • 8 luni de provocari alaturi de colegii nostri
 • Practica in cadrul fabricii noastre situata pe platforma industriala FORD
 • Oportunitatea de a dobandi experienta in gestionare sisteme logistica si ERP (SAP)
 
APLICARE:
- Cu CV-ul la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Tel 0736108145
Descărcați afisul de recrutare

plan afaceriÎn intervalul 18-24.11.2021, a avut loc faza locală a Olimpiadei studențești din cadrul FEAA, secțiunea Planuri de afaceri.


Prima poziție în cadrul concursului, evidențiată prin distincția “Cel mai bun plan de afaceri”, a revenit strudentei RĂȚOIU ALEXANDRA GABRIELA, din cadrul specializării Economie și Afaceri Internaționale în limba engleză, Anul I.

contractÎn atenția studenților de la anii I, II,III CIG, FB, MG MG I.D.-

 

În perioada 16 - 30 noiembrie 2021 studenții anilor I, II și III CIG, FB și MG învățământ la distanță, sunt rugați să completeze contractul anual de școlarizare aferent anului univ.2021- 2022, pe care îl vor primi în format electronic, cu rugămintea ca după completare și semnare, acesta să fie scanat și trimis la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (vă rugăm să folosiți email-urile instituționale afișate pe pagina facultății), iar originalul contractului sa fie trimis prin corespondență pe adresa Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, str.A.I.Cuza nr.13.

În atenția studenților (LICENȚĂ și MASTER) care vor susține restanțe sau măriri de note în sesiunea septembrie 2021 conform structurii calendaristice a anului universitar 2020/2021

 • 01.09.2021 – 15.09.2021 sesiune de restanțe și măriri de note (Anul I și II Ciclul 1 Licența + Anul I Ciclul 2 Master)
 • 01. 09.2021 – 5.09.2021 sesiune de reexaminare (Anul III Ciclul 1 Licența + Anul II Ciclul 2 Master)

Pentru calculul creditelor de promovare se iau în calcul doar creditele aferente disciplinelor obligatorii și opționale, conform contractelor de școlarizare și Regulamentului pentru activitatea profesională a studenților.

Nu se iau în calcul creditele aferente disciplinelor facultative.

 • Studenții anilor 1 și 2 de studiu – Licență și 1 - Master vor susține examenele anului curent de studiu la datele din planificare;
 • Studenții anului 2 - Licență, vor achita taxa pentru restanțele anului 1 în valoare de 50 RON și și vor transmite chitanța și cererea pentru examenele restante la adresa de mail corespunzătoare specializării la care sunt înmatriculați (adresele sunt disponibile pe pagina FEAA la adresa http://feaa.ucv.ro/), cu minim 48 de ore înainte de data la care solicită să susțină restanța; excepție fac examenele din 1.09.2021, pentru care se pot depune cererile în aceeași zi, între orele 800 – 1000;
 • Cererile pentru susținerea examenelor de mărire de notă se vor depune menționând disciplina solicitată și cadrul didactic examinator. Pot solicita mărirea notei numai studenții integraliști (care nu au avut nici o restanță în anul universitar 2020-2021 în sesiunile curente). Datele la care se susțin măririle sunt datele la care disciplinele respective sunt planificate în perioada 1 - 15.09.2021.

Se pot susține maxim două reexaminări pentru mărirea notei. În cazul măririlor de notă nu se percep taxe.

 • Studenții anului 3 – Licență și 2 – Master vor susține toate restanțele, indiferent de anul din care provin (1, 2 sau 3), numai pe bază de cerere și vor achita taxa pentru susținere reexaminare conform Anexei 3, pct.f., privind cuantumul taxelor în anul universitar 2020/2021 , respectiv 100 lei/examen.

Chitanța și cererea pentru examenele restante se transmit la mail-urile specializărilor la cu minim 48 de ore înainte de data la care solicită să susțină restanța; excepție fac examenele din 1.09.2021, pentru care se pot depune cererile în aceeași zi, între orele 800 – 1000

NOTĂ: Se pot susține maxim 2 examene în aceeași zi, dar numai la ore diferite

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord