1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Avizier Studenţi Licenţă

buzzcamp2019Ne vedem pe 16 aprilie la ediția BUZZCamp care sărbătorește schimbarea, BUZZChange. Ne dăm întâlnire cu reprezentanţii companiilor Groupe Renault, Generali Romania, Almaviva şi Telus International, care sunt nerăbdători să prezinte oportunităţile de carieră din cadrul companiei. Înscrie-te GRATUIT aici și poți câștiga şi cele două abonamente la UNTOLD  --> https://goo.gl/8CJNu3

 

buzzcamp untold

Departamentul de Relatii Internationale organizeaza luni, 18 martie 2019, ora 13.00, in Amfiteatrul Drăgan (sala 444, Clădirea Centrală, etajul 2) evenimentul de informare privind Programul Erasmus+.
afis Erasmus 2019

Echipa YAA vă invită să vă alăturați concursului Economia în limbaj studențesc, care reprezintă o tradiție în cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor din Timișoara.

Descărcați Regulamentul concursului

Descărcați Invitația

Echipa FEAA Craiova pe podium la concursul internațional „CFA Institute Research Challenge 2018-2019“, faza locală

FOTO 1O echipă de studenți a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova a reușit să câștige locul 3 la concursul internațional „CFA Institute Research Challenge 2018-2019“, faza locală, organizată la București, sâmbătă, 2 martie 2019, etapă care a presupus prezentarea companiei alese pentru analiză (Bursa de Valori București).

Anul acesta Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a universităţii craiovene a fost reprezentată în concurs de o echipă de 5 studenți (Irina Bîrzăneanu, Irina Duță, Mihaela Măruntu, Eugen Stanciu și Catrinel Tălăban), masteranzi în cadrul programelor de master ”Analiză și Evaluarea Financiară a Organizațiilor”, ”Finanțe și Administrarea Afacerilor” și ”International Economics and Business Administration”, coordonată de conf. univ. Cristian Stanciu (în calitate de Faculty Adviser) și Marian Șerban (Head of ALM, Banca Transilvania, în calitate de Industry Mentor).

„CFA Institute Research Challenge“ este un concurs internațional, organizat anual de către CFA Institute (o importantă organizație profesională globală din domeniul financiar, cu peste 142.000 de membri în 159 de țări), începând cu anul 2002. La ediția 2017-2018 a concursului, la nivel global, au participat peste 5.000 de studenți din 1.000 de universități.

În România, faza locală a concursului este organizată de către CFA Society România, începând cu anul 2012. În acest an au participat în concurs 7 echipe de la 6 universități din București, Chișinău, Cluj, Craiova, Iași și Sibiu.

 

Galerie foto

A fost publicat regulamentul privind acordarea burselor pentru anul 2019

Aveți link aici:

https://www.ucv.ro/pdf/invatamant/management/regulamente/Regulamente%20studenti/2019/Regulament_burse_%202019.pdf

administrar a empresaBirou contabilitate angajează contabil junior

DCF Accounting SRL angajează contabil junior . Studenți sau absolvenți ai cursurilor Facultății de Științe Economice , care vor sa practice in meseria pentru care s-au pregătit . Nu e necesar nivel de pregătire.

Cerințe: istețime, determinare, dorință de a evolua, abilitați in folosirea calculatorului, a programelor office, pdf, internet si o fire sociabila.

CV la adresa de e-mail :This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Plata burselor și abonamentelor pentru luna octombrie 2018 se va face astfel:

  • Marți 27 noiembrie 2018 - orele   08.30 -14.30;
  • Miercuri 28 noiembrie 2018 - orele  08.30 -14.30;
  • Joi 29 noiembrie 2018 - orele   08.30 -12.00.

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord